Festivalul de Film Victoria

Festivalul de Film Victoria

Esti pasionat de lumea cinematrografica? Chiar si lumea teatrului ti se pare o lume aparte? Te fascineaza prezenta actorilor consacrati pe covorul rosu? Esti la curent cu toate marile filme care au aparut? Daca raspunsul este DA, inseamna ca acest articol va fi cu siguranta pe placul tau. Este vorba despre Victoria Film Festival sau VFF.

 

Ce Este mai exact Festivalul de Film Victoria?

Poate fi considerat fara dubiu nucleul cinematografiei de pe Insula Vancouver din British Columbia, mai exact comunitatea Victoria.  Acest festival deosebit si-a propus sa aduca la viata si sa pastreze in memoria oamenilor filme din anul 1995 incoace, dar nu orice filme, ci capodoperele internationale, dar mai ales cele canadiene. Nu se pune accentul doar pe artistii canadieni, ci au un respect deosebit pentru tot domeniul acesta la nivel si mai mare. Este practic specificul acelei regiuni, iar cu ajutorul lui reinvie povesti din toate timpurile.

 

La ce se aspira cu ajutorul acestui program?

In principiu, festivalul este dedicat comunitatii din Victoria, Insulele Vancouver, dar sunt deschisi sa se faca cunoscut si la nivel mai mare. Misiunea este sa ajute comunitatea sa cunoasca mai multe idei si stiluri de viata, sa incurajeze spiritul critic si imaginatia. Doar asa vei invata sa apreciezi o capodopera cinematografica sau o piesa de teatru. Pentru asta este mecesar ca un film sa fie prezentat chiar si un an de zile ca sa se inteleaga sub toate aspectele. In felul acesta, artistii ar primi o recunoastere si mai mare pentru munca si dedicatia depusa.

 

Festivalul de Film Victoria isi propune sa bucure publicul local si larg doar cu filme de inalta calitate, dar si diverse activitati si evenimente de divertisment care au loc tot pe tot parcursul anului. Este cea mai buna metoda de a incuraja imaginatia si latura artistica care se face cunoscuta oricui si nu doar pentru persoanele din inalta societate. Acest festival de film poate fi considerat un program care sustine calitatea cinematografica, datorita misiunii si viziunii pe care o are. Asadar, prin acest program se doreste si atragerea colaborarilor cu alte organizatii artistice, dar si cu mediul de afaceri, mediul divertismentului si cel educational. Se pune accent pe bani, dar si pe un staff prietenos si gata sa te ajute.

 

In spatele acestui program acestui program se afla Daniel R. McDonagh, care este si presedintele si Pat Ferns, vicepresedintele.

 

Ce parere ai despre Festivalul de Film Victoria? Nu ti se pare inedit?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *